hai sa iti spunem cum va decurge prima discutie

Avem in promotie
cele mai bune servicii

arrow
01
Alegi ce cauti

Alegi pachetul potrivit nevoilor tale, iar in scurt timp te vom contacta pentru o discutie lejera in care sa intelegem mai bine nevoile tale

arrow
02
process2
Batem palma

Trimitem contractul, configuram serverul, instalam platforma si trimitem accesul in zona de administrare

03
process3
Verificam impreuna

Discutam ultimele detalii, revizuim si lansam noul tau site web

intelege produsele noastre

Vrei sa-ti imbunatatesti traficul catre site
si sa-ti maresti portofoliul de clienti?

Web Design sau website design

Pentru noi, un site web reprezintă un proiect unic si complex, ce nu se rezumă la doar câteva pagini web. Un proiect web include partea de optimizare SEO și optimizare pentru utilizatori, securizarea site-ului web, partea de grafică (de la logo și iconițe la galerii foto), mentenanță sau găzduire etc. Fiecare proiect web este unic, iar acest fapt pornește de la dorințele și nevoile fiecărui client în parte.

Magazin Online sau Online Shop

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie că este vorba de muzică, haine, mașini sau servicii de consultanță, clienții au tendința de a căuta cele mai bune prețuri sau oferte și de a alege ceea ce li se potrivește cel mai bine.

Dacă un magazin fizic poate oferi produse doar trecătorilor din zona unde este amplasat, în schimb un magazin online se adresează cumpărătorilor de pretutindeni.

Optimizare SEO adica search engine optimisation

O afacere de succes este cea care stie unde sa isi gaseasca clientii, iar cum Internetul si motoarele de cautare sunt folosite de toata lumea, atunci cheia catre succes este un site web optimizat pentru cuvintele cheie care au potential de a aduce clienti. Optimizarea SEO reprezinta in esenta toate actiunile intreprinse pentru ca site-ul web al companiei sa ocupe o pozitie de top in motoarele de cautare (Google) la cautari pe cuvinte cheie dorite si de a atrage un trafic cat mai mare, organic si targetat pe nisa in care isi desfasoara compania activitatea.

Promovarea online prin toate mediile

Internetul reprezinta locul in care puteti interactiona rapid cu clientii dvs. Urmatoarea etapa reprezinta crearea de unor relatii benefice pentru ambele parti. Aceasta este cea mai sigura modalitate de crestere a unui afaceri. Alt avantaj il reprezinta targetarea precisa a publicului tinta, fie ca vorbim despre afaceri B2B sau B2C. Un magazin online are nevoie de o agentie de marketing full service, astfel incat sa obtina un numar mare de comenzi.

Ai nevoie de o agentie de marketing online care sa iti creasca vanzarile? Suntem specializati in a scala afaceri la urmatorul nivel, pe plan national sau international. 

Social Media de la concept la productie

In zilele noastre multi antreprenori iau in calcul modul in care social media poate influenta o afacere, deoarece au sesizat oportunitatea de a vinde mai mult cu costuri relativ mici.

Totodata, din lipsa de cunostinte specializate sunt multe afaceri ce au conturi pe diferite retele de socializare insa aceste conturi nu aduc niciun beneficiu real datorita unei gestionari gresite si a lipsei de atentie acordate conturilor. O agentie de Social Media va poate pune la dispozitie pentru a creste vizibilitatea brandului.

Design Grafic, imaginea ta e mai importanta ca a nostra

Intreprindem servicii de creatie si pregatire pentru tipar a machetelor grafice pentru ambalaje, cataloage, pliante, reviste, panouri expozitionale, decorari auto si orice alt tip de materiale publicitare. Grafica publicitara trebuie sa atinga 2 scopuri: sa capteze atentia consumatorului si sa ii transmita mesajul dorit. Pentru un succes garantat, promovarea produselor pe piata are nevoie de o sustinere vizuala bine conceputa. O creatie grafica reusita intareste identitatea companiei, conferind consistenta mesajului transmis.