Web Design Standard

750,00 

Serviciul nostru de Web Design Standard ofera solutii profesionale si personalizate pentru crearea unui site web modern, atractiv si optimizat pentru motoarele de cautare. Cu o atentie deosebita la cuvintele si expresiile cheie relevante pentru industria dvs. si publicul tinta, vom crea un site web care va ajuta afacerea dvs. sa fie gasita cu usurinta de catre clienti si sa obtina o pozitie de top pe Google si pe alte motoare de cautare relevante.

300 în stoc

Descriere

Serviciul nostru de Web Design Standard este o solutie completa si profesionala pentru orice afacere care doreste un site web modern, atractiv si usor de utilizat. Utilizand cele mai recente tehnologii si cele mai bune practici de design web, vom crea un site web personalizat si optimizat pentru a ajuta afacerea dvs. sa fie gasita cu usurinta de catre clienti si sa obtina o pozitie de top pe Google si pe alte motoare de cautare relevante.

Incepand cu analiza detaliata a nevoilor si cerintelor dvs., vom crea un site web personalizat care va reflecta identitatea unica a afacerii dvs. Si pentru a asigura ca site-ul dvs. are cea mai buna sansa de a fi gasit de catre clienti, vom folosi cuvintele si expresiile cheie relevante pentru industria dvs. si pentru publicul tinta.

De asemenea, vom tine cont de cele mai bune practici de optimizare on-page in ceea ce priveste design-ul site-ului web. Vom optimiza fiecare pagina pentru a include titluri si descrieri meta relevante, imagini optimizate si continut optimizat pentru motoarele de cautare.

In plus, vom optimiza site-ul web pentru performanta si viteza. Astfel, vom utiliza cele mai bune tehnologii si practici pentru a reduce timpul de incarcare al paginilor si pentru a imbunatati experienta utilizatorului.

In final, veti avea un site web modern, atractiv si optimizat pentru performanta si cautarile pe Google, care va ajuta afacerea dvs. sa fie gasita cu usurinta de catre clienti si sa obtina o pozitie de top in rezultatele de cautare.

Serviciul nostru de Web Design Standard ofera o gama completa de servicii de design web, inclusiv:

  1. Consultanta initiala – incepem prin a intelege nevoile si cerintele dvs. pentru site-ul web, astfel incat sa putem crea un site web care sa se potriveasca cel mai bine afacerii dvs. si publicului tinta.
  2. Design personalizat – vom crea un design unic si atractiv pentru site-ul dvs., luand in considerare culorile, stilul si identitatea vizuala a afacerii dvs.
  3. Dezvoltare – vom dezvolta site-ul dvs. utilizand cele mai recente tehnologii si standarde de industrie, astfel incat sa va asiguram ca site-ul dvs. este compatibil cu dispozitivele mobile si cu cele mai recente browsere.
  4. Optimizare on-page – vom optimiza fiecare pagina pentru a include titluri si descrieri meta relevante, imagini optimizate si continut optimizat pentru motoarele de cautare.
  5. Optimizare pentru viteza si performanta – vom optimiza site-ul web pentru a avea un timp de incarcare rapid si o experienta a utilizatorului buna.
  6. Testare si verificare – vom testa si verifica site-ul web pentru a ne asigura ca functioneaza corect si este usor de utilizat de catre utilizatorii finali.
  7. Livrare si suport post-lansare – vom livra site-ul dvs. si va vom oferi suport post-lansare pentru a ne asigura ca site-ul dvs. functioneaza la capacitate maxima si ca este actualizat si securizat in mod regulat.

In plus, putem oferi si alte servicii suplimentare, cum ar fi integrarea cu platforme de comert electronic sau integrarea cu platforme de gestionare a continutului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.