BUGET NECESAR
800-1500 €
TERMEN DE FINALIZARE
15-20 ZILE
dOMENIU&HOSTING
52-180 €

Raport calitate pret excelent!
Digitalizarea activitatii firmelor mici și mijlocii prin fonduri europene

! Digitalizarea activității IMM-urilor este esențială dacă acestea doresc să se dezvolte și să aibă succes în lumea digitală. Numai investind în modele de afaceri durabile, inovând produsele și serviciile și asigurându-și încrederea clienților lor, IMM-urile vor putea ține pasul cu acest mediu în schimbare rapidă. Va putem asigura servicii de creare site-uri de prezentare, magazine online, platforme interne pentru angajati si multe alte servicii de digitalizare.

Obiectivul acestui proiect este de a încuraja adoptarea transformării digitale în rândul IMM-urilor, ajutându-le să devină mai competitive, să creeze noi locuri de muncă și să îmbunătățească condițiile de muncă. Proiectul sprijină creșterea economică europeană prin crearea de oportunități pentru IMM-uri în activitățile bazate pe cunoaștere și, în același timp, prin creșterea capacității acestora de a participa în mod eficient pe piețele globale. În acest fel, contribuie la îmbunătățirea productivității și competitivității lor la nivel internațional (prin adoptarea de tehnologii inovatoare), precum și la creșterea capacității lor de inovare și de creștere (prin transferul de know-how al întreprinderilor mai mici).

Această lucrare prezintă principalele principii de proiectare, stabilire și monitorizare eficientă a sistemelor de colectare a datelor pentru IMM-uri. De asemenea, se axează pe exemple de practici bazate pe dovezi și activități de formare în domeniul e-guvernării și al comerțului electronic, precum și pe inițiative de cooperare pentru digitalizarea activității IMM-urilor cu ajutorul fondurilor europene. 

Digitalizarea activității întreprinderilor mici și mijlocii prin intermediul fondurilor europene stă la baza politicii de digitalizare, în vederea îmbunătățirii competitivității întreprinderilor și a creșterii competitivității lor internaționale.

– Trebuie doar sa ne spui ce doresti, ce ti-ai dori sau poate ai o idee ce va revolutiona viitorul!