Specializing in SEO and PPC

Promovare Social Media

Ai nevoie de o prezenta puternica pe platformele sociale utilizate de viitorii tai clienti, o prezenta care sa joace un rol hotarator in castigarea increderii acestora. 

01
Facebook

Expune-ti oferta in fata celor peste 10 milioane de utilizatori de Facebook din Romania. Cu o strategie buna, creativitate si putin spirit analitic, obiectivele tale sunt ca si atinse.

02
Instagram

Promovare pe Instagram inseamna transmiterea de experiente pozitive prin creare de continut vizual de cea mai buna calitate si parteneriate de succes cu influenceri.

03
LinkedIn

Cu peste 2.5 milioane de utilizatori in Romania, cei mai multi din zona B2B, LinkedIn ofera oportunitati unice de atingere a obiectivelor tale de business.

04
Youtube

YouTube este considerat cel mai mare canal de continut video din lume si este al doilea cel mai mare motor de cautare din lume - dupa Google, evident.

da sau nu?

Sunt serviciile noastre pentru tine?

Facebook Marketing

Cu peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel lunar, Facebook poate sa-ti garanteze ca vei ajunge la audienta tinitita. Este imperativ sa folosesti aceasta retea de socializare pentru a-ti extinde portofoliul de clienti.

 • Cream conturi in retelele sociale recomandate pentru specificul afacerii tale.
 • Facem optimizare avansata asupra conturilor tale de Social Media
Instagram Marketing
Construieste-ti audienta pe platforma accesata de peste 60% din utilizatorii care cauta produse nou aparute pe piata. Aceasta reprezinta o retea de socializare din ce in ce mai populara, asadar merita incercata.
 • Realizam postari educationale si comerciale.
 • Aplicam strategii testate pentru cresterea interactivitatii pe paginile tale.
Google Local & My Business
Google Local permite promovarea afacerii tale pe plan local. De asemenea si platforma My Business te ajuta sa-ti inscrii afacerea pe Google si pe harta, imbunatatindu-ti astfel prezenta in mediul online.
 • Promovam materiale video, prezentari YouTube, SlideShare etc.
 • Implementam in site-ul tau aplicatii de social share.
STANDARD

Creare / editare pagina Facebook si Google+ , Creare / editare design modern si profesionist conform domeniului de activitate , Optimizare pagini - adaugare text, imagini si informatii de contact , Inserare link-uri - in butoane catre website ( produse / servicii ) , Studiu de piata al domeniului de activitate + verificare concurenta , 12 postari profesionale pe fiecare pagina de socializare , 200 de like-uri pentru pagina de Facebook provenite din campanii publicitare , Manager dedicat - vom aloca o persoana care se va ocupa strict de proiectul dvs. pentru a dezvolta impreuna o promovare eficienta

Vezi pachete
PROFESIONAL

Creare / editare pagina Facebook si Google+ , Creare / editare design modern si profesionist conform domeniului de activitate , Optimizare pagini - adaugare text, imagini si informatii de contact , Inserare link-uri - in butoane catre website ( produse / servicii ) , Studiu de piata al domeniului de activitate + verificare concurenta , 20 postari profesionale pe fiecare pagina de socializare , 400 de like-uri pentru pagina de Facebook provenite din campanii publicitare , Manager dedicat - vom aloca o persoana care se va ocupa strict de proiectul dvs. pentru a dezvolta impreuna o promovare eficienta

Vezi pachete
PREMIUM

Creare / editare pagina Facebook, Google+, Instagram, Twiter , Creare / editare design modern si profesionist conform domeniului de activitate , Optimizare pagini - adaugare text, imagini si informatii de contact , Inserare link-uri - in butoane catre website ( produse / servicii ) , Studiu de piata al domeniului de activitate + verificare concurenta , 22 postari profesionale pe fiecare pagina de socializare , 400 de like-uri pentru pagina de Facebook provenite din campanii publicitare , Manager dedicat - vom aloca o persoana care se va ocupa strict de proiectul dvs. pentru a dezvolta impreuna o promovare eficienta

Vezi pachete
cu siguranta noi!

De ce ai nevoie de serviciile
noastre Social Media?

01.
Castigi Timp

Pe care il poti aloca unor activitati mai importante, atat pe plan profesional cat si pe plan personal

02.
Castigi Vizibilitate

In Social Media ai posibilitatea sa atragi atentia pontentialilor clienti, sa trezesti interesul influencerilor

03.
Castigi Relatii

Prezenta pe platformele sociale iti ofera oportunitatea de a intretine mai usor relatii de comunicare bazate pe incredere 

04.
Echipa Certificata

Investim experienta si cunostintele specialistilor nostri: copywriteri, specialisti Social Media si Business Developeri

Te poti inscrie in cursa pentru noutati!

Saptamanal oferim tips-uri legate de noile strategii de promovare in Social Media.

  Servicii si produse

  Poti vedea mai jos si celelalte produse pentru tine

  Retelele de socializare au luat lumea pe nepregatite, iar posibilitatile oferite de Facebook, Twitter sau Google+ sunt nelimitate, iar noi am invatat un lucru cert si anume ca Google adora retelele de socializare si pune accent pe aceste pagini web.