The #1 SEO Services Company
with 200+ Case Studies
We help you succeed online with proven SEO methods. Start Now
Incredible Methods of Analysis
and Next-gen Solutions
Get your business to the top of search engines. Start Now
Analyze and Find The Perfect
Solutions for Business
Grow Your Business with Our SEO Agency. Start Now
01
Google Adwords

Campanii Google Adwords - te ajuta sa vinzi, indiferent de bugetul pe care il ai la dispozitie. Expertii nostrii au solutii reale pentru afacerea ta.

02
Social Media

Realizam campanii de Social Media cu rezultate rapide si vizibile pentru businessul dvs., pe Facebook, Twitter, Instagram si Pinterest.

03
Copywriting

Ne-am saturat cu totii sa vedem acelasi text peste tot. Scriem continut pentru afacerea ta. SEO, smart copy, texte de site, advertoriale, etc.

te promovam

Suntem prezenti aici
ca tu sa te afirmi

In prezent, concurenta in mediul online este acerba. De aceea, este important sa fii atent la calitatea serviciilor de promovare pe care le alegi. Pentru ca o promovare corecta in mediul online iti poate aduce succesul mult dorit!
Noi te putem ajuta cu:

  • Campanii pentru orice tip de buget si business
  • Servicii complete (copywriting, SEO, campanii social media, design)
  • Cresterea vanzarilor si atragerea de noi clienti
Click & Watch
about us

Cuvinte cheie, sitemap,
CDN, fraze cheie, etc

Cuvintele cheie cu care alegem sa promovam un business reprezinta acea sintaxa formata din 2-3 cuvinte pe care utilizatorii sau publicul tinta al respectivei afaceri il utilizeaza pentru a cauta produsele/serviciile in cadrul motorului de cautare cu scopul de a face achizitia ulterioara.

+
Legaturi in pagina
+
Fraze cheie (avg)
+
Cuvinte cheie (avg)
Generam contactari

Iti aducem clienti potentiali care cauta servicii sau produse ca ale tale.

Readucem clienti

O parte din clientii potentiali pe care ii aducem pe site-ul tau nu te contacteaza de la prima vizita

Iti optimizam site-ul

Astfel incat, cu acelasi numar de vizite, sa ai mai multe comenzi sau contactari.

Baza de date de prospecti

Comunicam cu clientii pana cand sunt pregatiti sa apeleze la serviciile sau produsele tale si te contacteaza.

Ai incredere! Du afacerea ta la alt nivel!

Te putem ajuta

Cele mai eficiente metode de promovare online

Te putem ajuta cu acele tehnici de promovare online care sunt eficiente pentru tine si pe care nu doresti sau nu le poti face pe cont propriu

01
Optimizare SEO

iti crestem numarul de vizitatori care cauta pe Google servicii sau produse ca ale tale.

02
Email marketing

te ajutam sa construiesti o baza de date de clienti potentiali, cu care apoi sa comunici prin newsletter.

03
Content marketing

combinam scrierea de articole, ghiduri si alte materiale, astfel incat sa fii in vizorul clientilor tai potentiali pe termen lung, pana cand au nevoie de tine.

04
Remarketing

iti readucem pe site clienti care ti l-au mai vizitat cel putin odata, prin afisarea de reclame text sau banner, care le aduc aminte de tine, serviciile sau produsele tale.

05
Facebook Ads

In acest moment, e foarte probabil ca cel putin o parte dintre clientii tai folosesc Facebook, chiar si daca doar sa se uite. Din acest motiv, Facebook este un loc bun in care sa-ti vada reclama. Este o tehnica de promovare online a carei importanta creste din ce in ce mai mult.

06
Google Ads

reclamele text care apar deasupra rezultatelor naturale, la cautari in Google. Este o metoda de promovare site prin care poti obtine clienti sau vanzari, inca din prima luna.

pentru afacerea ta

Servicii de promovare

Fiecare afacere care se lanseaza online are nevoie de promovare

In Romania exista peste 1 milion de website-uri la momentul actual. Te putem ajuta sa iti promovezi afacerea intr-un mod profesionist pe piata din Romania. Realizam campanii specializate de promovare cu plata per click (Google Ads), campanii Facebook Ads si Instagram pentru a te face vizibil si in mediile sociale.

Setam campanii in urma unei analize, bazandu-ne pe audiente specifice, teste si experienta. Apoi optimizam campaniile constant, schimbam audienta, testam diferite forme de reclama si plasam bugete suplimentare care sa functioneze website-ului tau si care sa-ti aduca rezultate dorite. 

Prin intermediul campaniilor Google Ads si al metodelor de promovare online in social media te ajutam sa atragi trafic pentru website-ul tau. De asemenea, pe langa aceste servicii de promovare site, te putem ajuta sa iti optimizezi website-ul pentru motoarele de cautare. Alegem cuvintele cheie potrivite si cautate de clientii tai, iti optimizam continutul si structura site-ului, urmand sa construim prin tehnici specifice o retea de link-uri externe catre site-ul tau.

Aceste servicii de promovare pentru website-ul tau te vor ajuta sa capeti/ai mai multa autoritate in mediul online, sa atragi mai mult trafic si in final sa convertesti vizitatorii in clienti/ facilitezi convertirea vizitatorilor in clienti. Toate acestea vor fi posibile cu ajutorul reclamelor specifice de conversie si al campaniilor de remarketing pe care ti le vom seta.